Czy oferty dla nowych użytkowników mają sens?
Ostatnio trafiłem na ofertę dla nowych użytkowników i zacząłem się zastanawiać, czy takie dodatki faktycznie są warte uwagi. Do tej pory raczej ich unikałem, ponieważ warunki często bywają długie i nie zawsze od razu wiadomo, jakie są limity albo terminy wykorzystania. Kiedyś zdarzyło mi się też nie zdążyć skorzystać z przyznanej korzyści, ponieważ była dostępna tylko przez krótki czas. Czy ktoś miał podobne doświadczenia? Najbardziej interesuje mnie, na jakie zapisy warto zwrócić uwagę przed zaakceptowaniem takiej oferty.
18 Views

Ostatnio przegladalem pawnbet i probowalem zrozumiec, jak dzialaja dostepne tam dodatkowe opcje. Informacji jest sporo, dlatego nie wszystko bylo dla mnie od razu jasne. Najbardziej interesowaly mnie limity, terminy oraz zasady korzystania z poszczegolnych funkcji. Zauwazylem tez, ze wybor metod platnosci jest dosc ograniczony. Osobiscie wole prostsze warunki, ktore mozna szybko sprawdzic bez czytania wielu osobnych stron. Czy ktos korzystal z tego serwisu dluzej i moze powiedziec, czy zasady sa przejrzyste w codziennym uzyciu?